luni, 26 martie 2012

Hai pe net!

Accesoriile coryhandmadethings le gasiti, incepand de astazi, in cadrul Bibliotecii St L Roth, intr-o expozitie inedita: carte, fotografie, accesorii handmade, parfum si pictura!

Gentuta Alba ca zapada




Gentuta Alba ca zapada realizata la comanda, 100% din acryl! Dimensiuni: latime 31 cm, lungime 35 cm , lungime totala bareta 56 cm! Este captusita si incapatoare , iar in interior dispune de 2 buzunare; se inchide cu o capsa. La cerere se poate realiza si pe alte culori. Pret 40 lei.

Colier trandafir


Colier lung realizat cu margele -perle sintetice si trandafir din textil! Pret 25 lei

Cercei carti



Daca esti impatimita a lecturilor, cerceii carti ti se vor potrivi de minume. Dimensiuni: aprox 1,5/2 cm. Coperti de piele si interior" de lecturat". La cerere se pot realiza si pe alte culori sau dimensiuni!
Pret: 10 lei/pereche

joi, 22 martie 2012

Gentuta personalizata-Let's do it Romania!



Gentuta personalizata-Let's do it Romania! Este realizata din acryl 100%, captusita, se inchide cu fermoar, iar in interior dispune de un buzunar! Dimensiuni: 23/20 cm, bareta-130 cm lungime totala! Ideala pentru plimbari, promoveaza programul de curatenie la nivel national si nu numai! La cerere se poate personaliza; poate fi realizata si pe alte culori, iar floarea let's do it poate fi atasata in alt colt al gentutei!
Pret 27 lei/buc

Brosa-Let's do it Romania!


Brosa realizata la cerere!
Let's do it Romania! Let's do it Medias! 12 mai 2012!
Pret 10 lei/buc

duminică, 18 martie 2012

Coliere lungi


Un carnetel in care poti nota -la scara mica- ceea ce iti doresti

Coliere lungi handmade care sa iti scoata din anonimat tinuta! Pret 20 lei/buc

Cercei primavara










Cercei modele noi-de primavara ! Pret: 11 lei/pereche

Cavaleri si dominte-comanda speciala


Comanda speciala pentru aniversarea unei tinere domnite. Tema naiversarii: cavaleri si domnite! 15 magneti cu o emblema sugestiva!

duminică, 11 martie 2012

Palariuta primavara



Palariuta crosetata ideala pentru vremea de primavara! La comanda se poate realiza si pe alte combinatii de culori sau se poate personaliza!
Pret 30 lei